VERSIE 1.0 - 01-05-2024

VerzendBeleid

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 01-05-2024

Bij Starksøn streven we ernaar om uw bestellingen snel en efficiënt te verwerken. Dit verzendbeleid beschrijft de verzendkosten, levertijden, en andere relevante informatie met betrekking tot de verzending van uw bestelling.

Door een bestelling te plaatsen op onze website, stemt u in met dit verzendbeleid.

1. Verzendkosten

In Nederland, België en Duitsland is de verzending gratis wanneer er voor €40 of meer aan producten wordt besteld. Wanneer het bedrag lager is dan €40 brengen we de volgende kosten per land in rekening:

  • Nederland: €4,95
  • België: €5,95
  • Duitsland: €7,95

2. Levertijden

  • Nederland & België: Voor 15:00 besteld op werkdagen, de volgende werkdag geleverd.
  • Duitsland: Binnen 2 werkdagen geleverd.

Bij sommige artikelen kan de levertijd afwijken van de standaard verzendtijd. Om op de hoogte te zijn van de exacte levertijd, verwijzen wij u naar de productpagina, waar de geschatte levertijd duidelijk wordt aangegeven.

3. Orderverwerking en tracking

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u per e-mail een Track & Trace-link. Met deze link kunt u eenvoudig de voortgang van uw bestelling volgen.

4. Internationale verzending

Momenteel verzenden wij alleen naar Nederland, België en Duitsland. Houd deze pagina in de gaten voor eventuele uitbreiding van ons verzendgebied in de toekomst.

5. Contact

Als u vragen heeft over ons verzendbeleid of de status van uw bestelling, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via service@starkson.com. Wij staan klaar om u te helpen.