VERSIE 1.0 - 01-05-2024

REVIEWBELEID

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 01-05-2024

Bij onze webshop streven we naar transparantie en eerlijkheid als het gaat om reviews. We moedigen onze klanten aan om hun ervaringen met onze producten te delen en feedback te geven. Hierbij hanteren we de volgende richtlijnen voor ons reviewbeleid:

1. Echte en onafhankelijke reviews

We willen dat reviews een waarheidsgetrouw beeld geven van de ervaringen van onze klanten. Daarom accepteren we alleen reviews van klanten die daadwerkelijk een product hebben gekocht en gebruikt.

2. Respectvol en constructief

We moedigen openhartige feedback aan, maar vragen onze klanten om respectvol te blijven. Negatieve reviews zijn welkom, zolang ze opbouwend en informatief zijn. We behouden het recht om reviews te verwijderen die beledigend, ongepast of niet relevant zijn.

3. Geen manipulatie

We staan geen manipulatie van reviews toe, zoals het schrijven van valse reviews of het ruilen van positieve beoordelingen tegen geld of een korting. We willen een eerlijke en betrouwbare reviewomgeving creëren.

4. Moderatie en transparantie

We modereren de reviews om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze richtlijnen. We streven naar transparantie en tonen zowel positieve als negatieve reviews, tenzij ze in strijd zijn met ons beleid. We zullen altijd uitleggen waarom een bepaalde review is verwijderd.

5. Reageren op reviews

We hechten waarde aan de feedback van onze klanten en proberen zo snel mogelijk te reageren op vragen, opmerkingen of zorgen die in reviews worden geuit. We streven ernaar om eventuele problemen op te lossen en onze klanten tevreden te stellen.

We waarderen de tijd en moeite die onze klanten nemen om reviews te schrijven en zijn dankbaar voor hun eerlijke feedback. Door samen te werken aan een transparante reviewomgeving, streven we naar voortdurende verbetering en klanttevredenheid.